RELIANCE METAL RESOURCE CO.,LTD

Jinghai District Tianjin City, China
  • adminylt@reliancesteel.cn
  • + 86-022-59518966
map

As a global leading steel products suppliers, we have established the long term cooperation with partners in South America, Southeast Asia,Africa,Middle East and some regions in Europe and North America.

These successful cooperation experiences allow us to better understand the practical needs of our costumers and offer the best steel products solutions.

Get In Touch With Us

about us

welcome

Reliance Metal Resource Co., Ltd. diadegkeun dina staf 2004.Our tina jualan na rojongan teknis anu sadia pikeun mantuan anjeun milih perlindungan katuhu pikeun aplikasi Anjeun kitu oge sareng nyadiakeun anjeun kalayan sampel produk urang pikeun meunteun.

Reliance Resource Metal, urang anu komitmen keur nyadiakeun tingkat pangluhurna layanan palanggan, bedah kalapa, pangiriman KUMIS sarta, motong-ujung kurban produk komprehensif.

Tujuanana pamungkas kami téh kapuasan Anjeun.

read more

News & Events

into us
read more