produk

Taros Kami

RELIANCE logam sumberdaya CO., LTD

alamat

Baraya Tech Émbaran Square C-909, Nankai District, Tianjin Cina

Surélék

adminylt@reliancesteel.cn

telepon

+ 86-022-59518966

+86 13012201066

Fax: + 86-022-59518966

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?