produk

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

Sumuhun, kami pabrik di Tianjin of china ti taun 2001. Simkuring tiasa masihan anjeun harga pabrik langsung.

Bisa anjeun nyadiakeun sampel?

Pasti, tapi eta mah sakadar keur ukuran normal, sarta angkutan barang bakal dibayar ku anjeun.

Naon Anjeun MQO?

1tons, eta leuwih hade pikeun bundles.

Dupi anjeun gaduh barang stockist?

Sumuhun, tapi anjeun kudu ngirim kuring ka ukuran nu peryogi, hayu atuh pariksa deui pikeun anjeun.

 What is the nuju waktu average?

Keur sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé. Pikeun ngahasilkeun massa, anu waktos kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit. The kali kalungguhan jadi éféktif nalika (1) kami geus narima titipan anjeun, sarta (2) urang kudu persetujuan final anjeun produk Anjeun. Mun urang kalungguhan kali ulah digawekeun ku deadline anjeun, mangga balik leuwih sasuai ka nu Anjeun sareng diobral Anjeun. Dina sagala perkara urang cobaan pikeun nampung kaperluan Anjeun. Dina kalolobaan kasus kami bisa ngalakukeunana.

Anjeun ngajamin pangiriman aman tur aman produk?

Sumuhun, urang salawasna make kemasan ékspor kualitas luhur. Urang ogé ngagunakeun packing bahya husus pikeun barang bahaya sarta disahkeun shippers gudang tiis pikeun suhu barang nu sensitip. bungkusan spesialis sarta sarat packing non-standar bisa dibebankeun hiji muatan tambahan.

Naon rupa padika pembayaran anjeun nampi?

deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Atawa L / C dina tetempoan atawa batur bisa jadi sawala

Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

Sumuhun, urang gaduh tim ngembang kuat. Produk bisa dijieun nurutkeun kahayang anjeun.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih meunang barang. Express nyaéta normal paling quickest tapi ogé cara paling mahal. Ku seafreight ngarupakeun solusi pangalusna pikeun jumlahna badag. Persis ongkos angkutan barang urang ukur tiasa masihan anjeun lamun urang terang wincik jumlah, beurat na jalan. Mangga wartosan ngémbarkeun salajengna.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?