Products

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan pabrik utawa dagang perusahaan?

Ya, kita pabrik ing Tianjin China saka taun 2001. Kita bisa menehi rega pabrik langsung.

Apa sing nyedhiyani conto?

Manawa, nanging mung kanggo ukuran normal, lan barang sing bakal mbayar.

Apa Panjenengan MQO?

1tons, iku luwih apik kanggo nganggo sandhangan anget.

Aja duwe barang stockist?

Ya, nanging sampeyan kudu ngirim kula ukuran sing perlu, supaya kula mriksa kanggo sampeyan.

 Apa timbal wektu saben?

Kanggo conto, mimpin kira 7 dina. Massa produksi, mimpin 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan. Kaping timbal dadi efektif nalika (1) kita wis ditampa simpenan, lan (2) kita kudu disetujoni final kanggo produk. Yen kita timbal kaping ora bisa karo deadline panjenengan, supaya liwat syarat karo sale Panjenengan. Ing kasus kita bakal nyoba kanggo maringi leladen kabutuhan. Ing kasus paling kita bisa nglakoni.

Kowe njamin layang aman saka produk?

Ya, kita tansah nggunakake packaging kaca kualitas dhuwur. Kita uga bisa nggunakake packing resiko kanggo urip barang berbahaya lan divalidasi shippersâ panyimpenan kadhemen kanggo suhu item sensitif. packaging Specialist lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani pangisian daya tambahan.

Apa jinis cara pembayaran sampeyan setuju?

simpenan 30% ing advance, imbangan 70% marang salinan B / L.

Utawa L / C ing ngarsane utawa wong bisa dadi diskusi

Bisa OEM utawa Potongan?

Ya, kita kudu tim ngembangaken kuwat. Produk bisa digawe miturut penjenengan.

Carane bab Fees kapal?

Biaya kapal gumantung cara milih kanggo barangipun. Express biasane paling cepet nanging uga cara paling larang. Miturut seafreight solusi sing paling apik kanggo jumlah amba. Persis tarif barang kita mung bisa menehi yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih.

Arep digarap US?