SPIRAL STEEL PIPE factory and suppliers | RELIANCE

RELIANCE METAL RESOURCE CO.,LTD

Jinghai District Tianjin City, China
  • adminylt@reliancesteel.cn
  • + 86-022-59518966

SPIRAL STEEL PIPE

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Product Description

1

Standard BS1387, GB3091, ASTMA53, B36.10, BS EN1029, GB / T9711 etc
Material API 5L, ASTM A53 Gra, GrB; STKM11, ST37, ST52, 16Mn, etc.
Pengolahan ends kosong, nglereni, etc
 perawatan lumahing 1. PVC, ireng lan lukisan werna
2. lenga Transparent, anti-teyeng lenga
3. Miturut requirement klien
paket Gerakan; tas Plastik, etc; Bulk
   Others Kita bisa nindakake pesenan khusus minangka requirement customer kang.
Kita uga bisa nyedhiyani kabeh jinis pipo kothong baja.
Kabeh proses produksi sing digawe ing ISO9001: 2008 strictly

 

2

Proses produksi

3

Informasi Company

4

Tianjin Reliance Company, punika khusus ing Manufaktur pipo baja. lan akeh layanan khusus bisa keturutan. kayata ends perawatan, lumahing rampung, karo fittings, loading kabeh jinis barang ukuran 'ing wadhah bebarengan, lan supaya on.g

5

Kantor kita dumunung ing Nankai distric, kutha Tianjin, near Beijing, ibukutha China, lan karo location.It banget mung njupuk 2 jam saka bandara internasional Beijing kanggo kita perusahaan dening kacepetan dhuwur rail.and barang bisa dikirim saka pabrik kita kanggo port Tianjin 2 jam. sampeyan bisa njupuk 40 menit saka kantor kita kanggo bandara internasional Tianjin beihai dening sepur.

6

rekaman kaca:

India, Pakistan, Tajikistan, Thailand, Myanmar, Australia, Kanada, Amerika Serikat, Inggris, Kuwait, Mauritius, Maroko, Paraguay, Ghana, Fiji, Oman, Republik Ceko, Kuwait, Korea lan ing. pipe Stel galvanized

Packaging & Shipping

7

Layanan kita:

1.Samples: free, barang bakal mbayar.

2.Lenght: sembarang dawa bisa Cut kanggo sampeyan.

3.Quality: nampa THE katelu PARTY pengawasan.

4.OEM: OK

5.Marking: logo perusahaan, jeneng perusahaan, specification bisa dicet ing pipo.

dokumen 6.OC bisa ana.


  • Previous:
  • Next:

  •