SPIRAL STEEL PIPE factory and suppliers | RELIANCE

RELIANCE METAL RESOURCE CO.,LTD

Jinghai District Tianjin City, China
  • adminylt@reliancesteel.cn
  • + 86-022-59518966

SPIRAL STEEL PIPE

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

barangPedaran

1

standar BS1387, GB3091, ASTMA53, B36.10, BS EN1029, GB / T9711 jsb
material API 5L, ASTM A53 GrA, GrB; STKM11, ST37, ST52, 16Mn, jsb.
fabrikasi tungtung polos, motong, jsb
 Treatment permukaan 1. PVC, hideung lukisan warna
2. minyak transparan, anti karat minyak
3. Numutkeun sarat klien
paket Kebat; tas Plastik, jsb; PCplus
   batur Urang tiasa ngalakukeun pesenan husus salaku sarat customer urang.
Urang ogé bisa nyadiakeun sagala jinis pipa kerung baja.
Sagala proses produksi nu dijieun dina ISO9001: 2008 mastikeun

 

2

Proses produksi

3

Émbaran parusahaan

4

Tianjin Reliance Company, nyaeta husus di manufaktur pipa baja. sarta loba layanan husus bisa dilakukeun pikeun anjeun. kayaning ends treatment, beungeut rengse, kalayan fittings, loading sagala jinis barang ukuran 'dina wadah ngumpul, sarta jadi on.g

5

kantor kami aya di Nankai Kabupatén Ciamis, kota Tianjin, deukeut Beijing, ibukota Cina, sarta kalawan location.It unggulan ngan nyokot 2 jam ti bandara internasional Beijing mun parusahaan urang ku speed tinggi rail.and barang bisa dikirimkeun ti pabrik urang mun port Tianjin salila 2 jam. Anjeun tiasa nyandak 40 menit ti kantor kami ka bandara internasional Tianjin beihai ku subway.

6

catetan Ékspor:

India, Pakistan, Tajikistan, Thailand, Myanmar, Australia, Kanada, Amérika Sarikat, Britania Raya, Kuwait, Mauritius, Maroko, Paraguay, Ghana, Fiji, Oman, Céko, Kuwait, Korea jeung saterusna. pipe stel galvanized

Bungkusan & pengiriman barang

7

Layanan kami:

1.Samples: haratis, tapi angkutan barang bakal dibayar ku anjeun.

2.Lenght: naon panjangna bisa motong pikeun anjeun.

3.Quality: nampi katilu pihak inspeksi.

4.OEM: OK

5.Marking: logo parusahaan, ngaran parusahaan, spésifikasi tiasa dicét dina pipa.

dokumén 6.OC bisa ditawarkeun.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •